25 december 2010

God jul kära läsare <3

Som jag tidigare har skrivit visste jag att jag skulle få min efterlängtade OnePiece ovh min klocka som jag har på mig båda två i skrivande stund :D

Jag fick av min käre pojkvän världens finaste armband <3<3<3 Älskar dig

Jag fick också en hel del smycken från Thomas sabo. yay!



Man julen har bara firats med halva släkten och jag väntar med spänning vad jag får av mammas släkt ;)

GOD JUUUUUUUUL
XOXOXOXOX
Mackan

HAHA måste bara publicera denna (Jag på julafton)


18 December- 6 DAGAR TILL JUL!!!!

Igår va jag med ett härligt tjejgäng och ví hade knytkalas ;) Jag tog me mig hembakade Chocolate chip cookies ( som jag precis har upptäckt att det är det ända jag är bra på i hela världen) och kolor. Till min stora förvåning när jag ställde mig på vågen i morse... Jag har gått ner 0,6 kg sen igår morse!!! Hur fan gick det till???

Ska Laga lite lunch nu (nudelsoppa) så jag drar :)

XOXOXOXOX
Mackan

14 december

Hehe ett tag sen sist ;)

I helgen spelsde jag bowling (gick åt helvete som jag hade anat i förväg :P) Efter det drog jag hem till bästebarndomsvännen och åt raclette!! Muuuums!!!

Till alla er som inte har en aning om vad raclette är så kan jag säga att det är i princip smält ost med kokt potatis, lufttorkad skinka och syltlökar.

Mycket gott och väldigt onyttigt ;)

På söndagen var jag och min familj på glöggfest hos en familj som bjuder in alla sina vänner varje år. mamman i den familken älskar att baka och bakar typ en hel vecka i förväg. detta år var det över 50 olika sorters bakverk bla. nutella-kladdkaka, hallongrottor och kolor av olika slag.

Nu har jag precis skrivit klart en engelska uppsats och ska strax åka och träna

Puuuuss på eeer
XOXOXXO

6 december

Idag har min käre bror namsdag, Grattis brorsan!!! <3<3

Jag har nu gått ner yttligare hekton (yippie!!!) Väger nu under 47 kg!!! Jag väger 46,9 ;)
Sitter och chattar med min bästis på facebook.

Jag längtar verkligen till jul, jag blir fanimej galen!! jag vill ha massor av presenter och på annandage åker vi till Los Angeles!!!

Någon som ska någonstans över jul eller nyår??

XOXOXOXOX

Kommentera

Älskar er!!! <3 <3 <3

Vikt!!! omg måste läsas!!!

Efter fredagens fika trodde jag ju att jag skulle gå upp i vikt... tvärt om!!! Jag har gått NER i vikt ( hur fan det gick till...) Nu väger jag 47,2 kg

Fortfarande en bra bit kvar till att bli smal

XOXOXO

5 december

tja

sitter och pluggar spanska och det är skittråkigt...

Snart typ går jag och hänger mig om alla lärare fortsätter att bombardera oss med läxor/prov/pjojekt. Är det bara jag som har mycket i skolan just nu? Kommentera!!!!!

xoxoxoxo <3<3

Bara en liten uppdatering =)

Idag efter simningen åkte jag med farsan till stan och shoppade saker till mig. Jag fick ett par uggs. sen fick jag välja vad jag vill ha i julklapp oxå. Det blev en klocka och en "One Peice- jump in"

Klockan såg inte riktigt ut så men ungefär ;)

Naturligtvis får jag dock inte presenterna förens på julafton. Jag vil ha nuuuuu!!!!!!!!!!!!

XOXOXO

4 december

Asåååå jaaag fåår paaniiiik!!!

Igår va jag på stan med världens bästa pooolare och vi shoppade, snackade lite skit och fikade. i Gallerian i -stockholm kan man beställa på ett fik brownie med mjukglass. I LOVE IT!! men problemet är att en sådan portion gissar jag typ innehåller ca 2000000 kalorier eller ngt i den stilen. Jag var sjuk i början av veckan och då tappade jag hg efter hg. Imorse vågade jag inte ställa mig på vågen...



Jag har konstaterat att jag börjar få lite smått panik eftersom jag inte har bokat konfaläger till nästa år... Någon som kan tipsa om ngt roligt läger?

Igår kollade jag på idol med morsan, sååå mysigt. Under de senaste veckorna har vi kommit varandra ganska nära och det gillar jag <3

Snart ska jag åka och träna och sen dra till stan och shoppa med farsan (han med kreditkortet)

xoxoxox

RSS 2.0